На 12 септември за пореден път се раздадоха видео музикалните награди

...
На 12 септември за пореден път се раздадоха видео музикалните награди
Коментари Харесай

Защо всички се подиграват на Селена

На 12 септември за пореден път се раздадоха видео музикалните награди на MTV VMAs. На блестящото събитие участваха десетки реализатори, част от които сграбчиха статуетки, а други се задоволиха единствено с номинации. Е, имаше и недоволни, макар че шлагерите им завоюваха в своите категории.
 Селена Гомес е секси и по бански
Селена Гомес е секси и по бански

Певицата явно е уверена в тялото си

Селена Гомес завоюва награди за ария на годината, най-хубава колаборация и най-хубави афро битове с шлагера си с рапъра Rema " Calm Down ". Това обаче очевидно не се оказа достатъчно, с цел да я накара да не се интересува от останалите. Като да вземем за пример от Крис Браун, който бе измежду номинираните в категорията най-хубава R&B ария с присъединяване си в парчето на Клоуи Бейли " How Does It Feel ".

Рапърът не бе измежду присъстващите в залата, само че единствено споменаването на името му бе задоволително, с цел да забележим по какъв начин усмивката на лицето на Селена Гомес се размени с нацупена физиономия. Тя явно не остана удовлетворена от номинацията на изпълнителя, а реакцията й за секунди се трансформира в една от най-коментираните тематики в обществените мрежи, и, напълно предстоящо - в меме.

Selena Gomez reacting to Chris Brown being nominated at the.
— Pop Base (@PopBase)
Само един от постовете с малко видео на реакцията на певицата към този момент има над 15 милиона гледания и хиляди мнения и споделяния. А целият този звук идва скоро откакто друга нейна колежка Сиара получи безчет рецензии, че е избрала да работи с Крис Браун макар репутацията му на принудител, която очевидно не се нрави на мнозина, измежду които е и.

А за изпълнителката нощта на раздаването на премиите очевидно бе много прочувствена, тъй като не можа да скри разочарованието си и от отсъствието на колежката й CZA, която не съумя да си вземе персонално статуетката в категорията, в която бе номиниран и Крис Браун, предава Daily Mail.

Selena Gomez reacting to SZA winning Best R&B at the
— ET magazin (@TcAga261935)
След церемонията Селена Гомес разгласява няколко фотоси в профила си в Instagram и благодари на всички, които са дали своят вот за нея. Не пропусна обаче да разкрие и обидата си от това, че още веднъж е станала обект на насмешки.
 Когато Лео Меси впечатли Селена Гомес - кои звезди гледаха мача на Интер Мями и Лос Анджелис
Когато Лео Меси изуми Селена Гомес

Цял куп звезди се събраха, с цел да гледат аржентинеца

" По-добре да си заставам мирна, в сравнение с да бъда съдена за това, че съм себе си ", написа тя. И с доста мъка даде обещание, че в никакъв случай повече няма да бъде меме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР